KookJij

Sajoer kerrie

Een heerlijk sajoer kerrie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sajoer kerrie te bereiden

Rundvlees in stukjes snijden. De uien en knoflook worden half bruin gefruit samen met de stukjes vlees. Wanneer de stukjes vlees nog hard blijven, giet je er een kopje water bij en laat het even sudderen, waarbij men tussendoor met een vork het vlees op gewenste zachte vorm brengt. Men maalt of raspt de kruiden fijn (knoflook uien ketoembar koenjit trassi en de kemirie.) Deze kruiden fruit men in de olie. Wanneer dit alles gefruit is, mengt men de groenten, schijfjes aardappel en als laatste de cocos. Men laat dit alles goed koken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
henny bedankt voor jou lieve reactie.
HENNY

HENNY zegt:
Marijke jou recept ziet er lekker uit.
gast

gast zegt:
hoelang moet ik alles laten koken? iemand van een indonische restaurant.
brandaris

brandaris zegt:
duveltjes vlees is een nederlands recept heel
oud maar wel lekker om van te smullen.
brandaris

brandaris zegt:
het is lang geleden naar het recept van duveltjes vlees met rundvlees.
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo hennie dit recept is totaal anders dan duveltjes vlees, maar inplaats van rundsvlees kun je ook kipfilet nemen.Ik zou zeggen probeer het eens uit en smullen maar.
HENNY

HENNY zegt:
ja dit recept lijkt mijn wel lekker te smaken alleen op het rundvlees zal het lang duuren tot het gaar is dit recept is bijna het zelde als duveltjes vlees.