Recept
« Terug naar recepten
					
						Russische rode bietensoep
						PT100M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Russische rode bietensoep
Een heerlijk russische rode bietensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									sonja dejonckheere
								
																
									Bereidingstijd:
									 100 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Rusland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									janine bischops
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Russische rode bietensoep te bereiden
  schil de rode biet en snijd hem in kleine stukken.
Fruit de ui in boter (of olie).
Doe er het vlees bij en laat kort bakken.
Doe er dan de bietjes, de geschilde en in blokjes gesneden aardappel, tomaten en de in stukjes gesneden wortel en de laurierblaadjes bij.
Voeg het water en de wijnazijn toe en laat een uur sudderen.
Doe er vervolgens de fijngesneden kool bij en laat nog 20 minuten sudderen.
Bestrooi met peterselie en doe in elk bord een lepel zure room.
									Fruit de ui in boter (of olie).
Doe er het vlees bij en laat kort bakken.
Doe er dan de bietjes, de geschilde en in blokjes gesneden aardappel, tomaten en de in stukjes gesneden wortel en de laurierblaadjes bij.
Voeg het water en de wijnazijn toe en laat een uur sudderen.
Doe er vervolgens de fijngesneden kool bij en laat nog 20 minuten sudderen.
Bestrooi met peterselie en doe in elk bord een lepel zure room.
 
                    





 
					