Recept
« Terug naar recepten
					
						Rosbiefrolletjes met artisjok
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Rosbiefrolletjes met artisjok
Een heerlijk rosbiefrolletjes met artisjok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									ah
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Rosbiefrolletjes met artisjok te bereiden
8 artisjokharten (blik a 400 g) 8 cherrytomaten (bakje a 250 g) 2 eetlepels pijnboompitten 3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum (fles a 250 ml) 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 zakje veldsla (a 75 g) 16 plakjes rosbief (vleeswaren, ca. 150 g) Bereiden
Artisjokharten laten uitlekken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Dressing kloppen van olie, azijn, zout en peper. Veldsla over vier borden verdelen. Artisjokharten halveren, omwikkelen met rosbief en op veldsla leggen. Rolletjes bestrooien met zout en peper. Garneren met tomaatjes en pijnboompitten. Salade besprenkelen met dressing en bestrooien met (versgemalen) peper.
									Artisjokharten laten uitlekken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Dressing kloppen van olie, azijn, zout en peper. Veldsla over vier borden verdelen. Artisjokharten halveren, omwikkelen met rosbief en op veldsla leggen. Rolletjes bestrooien met zout en peper. Garneren met tomaatjes en pijnboompitten. Salade besprenkelen met dressing en bestrooien met (versgemalen) peper.
                    
bengel6300 zegt: