KookJij

Rosbiefrolletjes met artisjok

Een heerlijk rosbiefrolletjes met artisjok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbiefrolletjes met artisjok te bereiden

8 artisjokharten (blik a 400 g) 8 cherrytomaten (bakje a 250 g) 2 eetlepels pijnboompitten 3 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum (fles a 250 ml) 2 eetlepels witte wijnazijn 1/2 zakje veldsla (a 75 g) 16 plakjes rosbief (vleeswaren, ca. 150 g) Bereiden
Artisjokharten laten uitlekken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Dressing kloppen van olie, azijn, zout en peper. Veldsla over vier borden verdelen. Artisjokharten halveren, omwikkelen met rosbief en op veldsla leggen. Rolletjes bestrooien met zout en peper. Garneren met tomaatjes en pijnboompitten. Salade besprenkelen met dressing en bestrooien met (versgemalen) peper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bengel6300

bengel6300 zegt:
Was super lekker, gemaakt als voorgerecht:p