KookJij

Rosbief met avocadosalsa

Een heerlijk rosbief met avocadosalsa recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rosbief met avocadosalsa te bereiden

Bestrooi de rosbief met peper.Was de tomaten en snij deze in plakjes en leg de plakjes tomaat op een platte schaal.Was de paprika's en verwijder de zaadlijst en snijd deze in kleine blokjes.Was de rode peper,verwijder de zaadlijst en hak deze fijn.Schil en halveer de avocado.Verwijder de pit en snijd deze in kleine blokjes.Meng de paprika's met de avocado en de rode peper en knijp de limoen erboven uit.Schep de wijnazijn en de olijfolie door de groenten.Verhit de boter in een koekepan en bak het vlees aan beide kanten in ca. 3 min.rosé.Haal het vlees uit de pan en snijd deze in plakken.Serveer het vlees op de schaal en schep hierop de salsa.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst