KookJij

Romige pompoensoep

Een heerlijk romige pompoensoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Maria van Kooyk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige pompoensoep te bereiden

In de opgewarmde olie fruit je de gehakte ui, daarna voeg je de in stukken gesneden pompoen, aardappels en prei erbij. Laat de groenten een paar minuten aanstoven, maar laat ze niet teveel kleuren. Je giet het water erover met de bouillonblokjes en de inhoud van het blik gepelde tomaten en laat de soep een half uurtje zachtjes koken.
Je kan nu de soep mixen en de gehakte peterselie erdoor.
Daarna de crème fraîche erdoor roeren.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst