KookJij

roergebakken pangasius met oestersaus

Een heerlijk roergebakken pangasius met oestersaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe roergebakken pangasius met oestersaus te bereiden

Kook de peultjes in een pan met ruim
kokenk water in 2-3min.Sproei ze in een
zeef onder koud water af en laat ze goed uitlekken.Snij de pangasiusfillet
in repen van 3cm.breed.Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak de ui
en wortel 2-3min.Schep de vis en de
peltjes erdoor en roerbak alles nog 3min..Meng het citroensap en de oestersaus erdoor en warm het gerecht
nog even zachtjes door.Schep tot slot
de cashewnoten en koriander erdoor
lekker met pandarijst.smakelijk!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst