KookJij

Roergebakken boerenkool met rundvlees

Een heerlijk roergebakken boerenkool met rundvlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie: - kCal energie
31 Gram eiwit
- Gram vet
36 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: een heele oude Allerhande
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roergebakken boerenkool met rundvlees te bereiden

Olie verhitten
ui+vlees 2 min omscheppend bakken.
Aardappelblokjes + boerenkool erbij
Nog 3 min op half hoog vuur.
Curryvocht toevoegen .
Evt (zout)+ peper
Aarappels en boerenkool onafgedekt op halfhoog vuur
5 min garen en vocht laten verdampen;
af en toe omscheppen

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Vocht helpt bij het garen v.d.groente.
Als de groente knappend gaar is,is het vocht voor het
grootste gedeelte verdampt,zodat u niets hoeft af te gieten en alle smaak in het gerecht zelf zit

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

elisabet

elisabet zegt:
Eindelijk eens een smaakvolle boerenkool :p