KookJij

Rode-uientaartjes met walnoten en blauwe kaas

Een heerlijk rode-uientaartjes met walnoten en blauwe kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Lambert
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode-uientaartjes met walnoten en blauwe kaas te bereiden

Laat het deeg ontdooien en een beetje rijzen.Schil de uien fijn en fruit ze in wat olie en zachtjes laten sudderen.Voeg na 10 min.de azijn,peper en zout toe en nog 5 min.laten sudderen.Rol het deeg uit tot vierkante plakjes.Beleg in het midden met de uien en bak ze in een hete oven(190C)snel bruin.Neem ze uit de oven en bestrooi ze met verkruimelde blauwe kaas en grof gehakte walnoten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst