KookJij

Rode tonijn met Tropicana Pineapple en Lime saus

Een heerlijk rode tonijn met tropicana pineapple en lime saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode tonijn met Tropicana Pineapple en Lime saus te bereiden

Laat de Tropicana Pineapple & Lime voor de helft inkoken. Meng de ingekookte en afgekoelde jus met de oliën en de sojasaus.
Snijd de tonijn in blokjes. Bak de blokjes aan alle kanten in een hete pan met olijfolie (kort aanbraden langs alle zijden).
Schik de waterkers en de tonijn op borden. Besprenkel de tonijn met de oosterse Tropicanasaus.
Tip: vervang de waterkers door asperges (seizoen)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst