Recept
« Terug naar recepten
Ravioli met tomatensaus en kip
PT30M
Ravioli met tomatensaus en kip
Een heerlijk ravioli met tomatensaus en kip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen fantasie.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli met tomatensaus en kip te bereiden
-In een wok water opzetten en als het kookt in 4 minuten de ravioli gaarkoken, uit de pan scheppen en even weg zetten (water weggooien).
-De kip in blokjes snijden en de champignons in schijfjes.
-In de wok de kip en champignon en het blikje tomatenpuree bakken tot de kip gaar is.
-Het blik tomatenstukjes met sap erbij doen.
-Het bouillonblokje erin verkruimelen en de italiaanse kruiden en de oregano erdoor roeren.
-De ravioli en spinazie erbij doen en goed doorwarmen.
-De kip in blokjes snijden en de champignons in schijfjes.
-In de wok de kip en champignon en het blikje tomatenpuree bakken tot de kip gaar is.
-Het blik tomatenstukjes met sap erbij doen.
-Het bouillonblokje erin verkruimelen en de italiaanse kruiden en de oregano erdoor roeren.
-De ravioli en spinazie erbij doen en goed doorwarmen.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Eventueel serveren met een lepel creme fraiche erop en vers stokbrood of chiabatta. Parmezaanse kaas apart op tafel erbij serveren, net als een pepermolen op tafel.