KookJij

Radijsjes op olie

Een heerlijk radijsjes op olie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Radijsjes op olie te bereiden

Maak de radijsjes schoon en leg ze in koud water.breng 300 mililiter water met de wijnazijn aan de kook.voeg de olie toe en de spaanse peper.voeg dan de suiker,zout,tijm en rozemarijn toe.laat de radijsjes 7 minuten meekoken,giet ze af en laat ze afkoelen.doe ze in een weckpot,bedek ze met olie,sluit af en steriliseer ze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst