KookJij

Pompoenijs

Een heerlijk pompoenijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: landleven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoenijs te bereiden

Klop de slagroom nog net vloeibaar stijf. Kook de suiker met 1 eetlepel water en voeg hieraan de honing en het kaneel toe. Klop dit tot het is afgekoeld en meng het dan zonder te veel roeren met de slagroom, de pompoenpuree en de gehakte noten. Stort alles in een vorm en laat het bevriezen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst