Recept
« Terug naar recepten
					
						Pittige Limoen Kippendijen
						PT180M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pittige Limoen Kippendijen
Kip is eigenlijk altijd wel lekker, makkelijk en niet zo duur. Als we dan mogen kiezen, dan zijn de kippendijen wat smakelijker dan de kippenborsten.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 180 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pittige Limoen Kippendijen te bereiden
- Kippendijen ontbenen, dat is een handigheidje of een keukentechniekje zo je wilt. Daar ben ik wel 20 minuten tot een half uur mee bezig om dat netjes te doen.
 - Alle ingredienten voor de marinade bij elkaar doen en goed dooorroeren en de dijen daarin 2 tot 3 uur laten marineren.
 - Doe dan de dijen in de pan, deksel er op en vervolgens 25 tot 30 minuten in de oven doen, De laatste 5 minuten deksel er af halen.
 - Kip kan direct worden geserveerd.
 
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Drink hierbij een droge witte wijn. Ik drink er Riesling bij (Maar ik drink zowat overal Duitse Riesling bij).
									
                    