Recept
« Terug naar recepten
					
						Pinda fudge cakejes
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pinda fudge cakejes
Een heerlijk pinda fudge cakejes recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Dorry Hertog
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									12 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									261 kCal energie
																																							
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Brazilie
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pinda fudge cakejes te bereiden
  Bekleed een bakplaatje met bakpapier. Maal de pinda's (houd een paar pinda's achter voor garnering) met de koekjes in de keukenmachine tot het een fijn mengsel is, voeg de suiker toe. Giet er zo veel gecondenseerde melk bij tot het mengsel een bal vormt en losraakt van de kom. Smeer het uit in het bakblik en laat 15 min. tot een nacht rusten. Smelt zachtjes de chocolade au bain marie. Snij  de koek in vierkante blokken, overgiet met chocolade en serveer in kleine papieren cups of de siliconen cups.  
									
                    