KookJij

Pillerkoek

Een heerlijk pillerkoek recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Low Budget
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: recept uit verzameling
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pillerkoek te bereiden

▼Aardappels schillen, wassen, drogen en in reepjes snijden.
▼Olie in de pan verhitten, aardappels erbij, (zout), roeren en
20 min. laten bakken.
▼Spek en uien kleinsnijden en in een andere pan 5 min.
bakken en bij de aardappels doen.
▼Bloem met eieren, zout en melk in een kom tot een dun
beslag roeren en over de aardappelen gieten.
▼Bij een matige hitte in 10 min laten stollen.
▼Serveren op een verwarmd bord.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz)

Dit wordt gemaakt in Rijnland en Westfalen.
Soms als middagmaal, soms ook 's avonds.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst