KookJij

Peren taart met appel en rozijnen

Een heerlijk peren taart met appel en rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: ... personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Peren taart met appel en rozijnen te bereiden

Maak de pudding zoals op de verpakking maar neem maar een halve liter melk laat afkoelen.Stoof de appel en rozijnen een beetje aan met het vocht van de peren.Weeg de overschot van het vocht af en voeg dezelfde hoeveelheid suiker aan toe en laat inkoken voor suiker water(bestrijken van de taart).Snij de peren in schijven en laat uitlekken.Leg het klaar gemaakte deeg in de bakvorm bedek met pudding de peren en in het midden de appels met rozijnen.Bak dit geheel in een voorverwarmde oven van 180gr gedurende 40min.
Laat afkoelen in vorm en bestrijk de taart met suikersiroop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo steffie , deze taart is heel gemakkelijk te maken. Deze taart kun je in 8 verdelen of wel in kleinere stukken snijden. In elk geval veel succes met je examen .We duimen voor je .Groetjes van ons 3 :);):p
steffie_x

steffie_x zegt:
Ik moet een taart maken op school, op basis van kruimeldeeg , voor mijn examen koken. Ik zou graag weten of deze taart makkelijk is om te maken en voor hoeveel personen het precies is. grtjs steffie:)