KookJij

Penne all arrabbiata

Een heerlijk penne all arrabbiata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: plusonlinne
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Penne all arrabbiata te bereiden

Pel de knoflook en halveer het teentje.
Maak de peper schoon,verwijder zaad en zaadlijsten en snij de peper in dunne reepjes*.
Verhit olijfolie in een ruime hapjespan en bak de knoflook lichtbruin.
Neem het teentje uit de pan, en doe ze weg.**
Voeg de reepjes gesneden peper of de sambal oelek en de uitgelekte en klein gesneden tomaatblokjes toe en laat het geheel een min. of 10 - 15 zachtjes koken.
Kook intussen de penne in een ruime pan kokent water met wat zout naar smaak gaar.
Laat het uitlekken en voeg het aan de tomatensaus toe.
Meng het geheel goed doorelkaar
Bestrooi het bij het serveren met de platte peterselie, bieslook of dragon en eventueel parmazaanse kaas

Mijn kookverhaal (jan vogelzang)

Ik las dit recept heb het zelf eerst geproeft her en der een heel klein beetje aangepast maar de smaak is geweldig met wel of niet met de knoflook er in

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Janita

Janita zegt:
Jammie deze ga ik opslaan bij favorieten en ga hem binnenkort klaar maken!:p