Mijn pastasaus waren overgebleven tomaten die op moesten met Italiaanse kruiden en een beetje peper en zout in de blender en toen ingevroren.
 Ik heb hierbij penne gedaan maar je kunt dit natuurlijk met alle soorten pasta eten.
 Lekker wijntje erbij en je waant je op vakantie.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Pastasaus met een ratjetoe uit de koelkast
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pastasaus met een ratjetoe uit de koelkast
Ik had weer wat restjes in de koelkast die op moesten, dus deze pastasaus gemaakt.
            
            
					
									Recept van:
									Els Meeuwsen
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pastasaus met een ratjetoe uit de koelkast te bereiden
- Broccoli klein snijden in kleine roosjes en in 3 minuten blancheren
 - Olijfolie verwarmen en het rundergehakt hierin rullen.
 - Sjalotjes in niet te kleine stukjes snijden en bij het gehakt doen en mee fruiten, knoflook fijn hakken en erbij doen.
 - Paprika in schoonmaken en in blokjes snijden, champignons in vieren snijden, tomaat in stukjes, doe deze ook bij het gehaktmengsel.
 - Tijm en rozemarijn heel fijn hakken en doe het bij het mengsel.
 - Pastasaus erbij en laat alles even garen.
 - Op het laatst de broccoli en erwtjes erbij en alles goed door warmen.
 - Een scheutje room erdoor om de smaak wat zachter te maken.
 - Op smaak brengen met peper en zout. Ik gebruik altijd zwarte peper uit de molen omdat deze iets meer pit heeft dan witte peper maar dat is ieder z'n eigen smaak.
 
                    
Els zegt: