Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met tomaat en tijm
PT20M
Pastasalade met tomaat en tijm
Een heerlijk pastasalade met tomaat en tijm recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
570 kCal energie
20 Gram eiwit
24 Gram vet
68 Gram koolhydraten
20 Gram eiwit
24 Gram vet
68 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pastasalade met tomaat en tijm te bereiden
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwzijng.
Giet af en spoel daarna af onder stromend water.
Halveer de tomaten en de bolletjes mozzarella.
Doe in een schaal en meng met de pasta en de ui.
Doe de mayonaise, crème fraîche en azijn in een kommetje en voeg de knoflook en tijm toe.
Roer door en schep door de pastasalade.
Breng op smaak met zout en peper.
Giet af en spoel daarna af onder stromend water.
Halveer de tomaten en de bolletjes mozzarella.
Doe in een schaal en meng met de pasta en de ui.
Doe de mayonaise, crème fraîche en azijn in een kommetje en voeg de knoflook en tijm toe.
Roer door en schep door de pastasalade.
Breng op smaak met zout en peper.