Recept
« Terug naar recepten
Pastasalade met kip
PT20M
Pastasalade met kip
Een heerlijk pastasalade met kip recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pastasalade met kip te bereiden
1. Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water. Laat afkoelen. Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snij de lenteui in ringen.
2. Snij de kipfilet in reepjes en bak ze goudbruin in wat olie. Kruid ze met peper en zout. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
3. Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn. Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen.
4. Schep de kip, de tomatenblokjes, de lenteui en de marinade voorzichtig door de pasta. Werk af met pijnboompitten. Lekker met rucola.
2. Snij de kipfilet in reepjes en bak ze goudbruin in wat olie. Kruid ze met peper en zout. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag.
3. Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn. Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen.
4. Schep de kip, de tomatenblokjes, de lenteui en de marinade voorzichtig door de pasta. Werk af met pijnboompitten. Lekker met rucola.