KookJij

Pasta: lintpasta met rode spitskool, kabeljauw in een kaassausje

Kook de pasta in het water van de rode spitskool. De pasta krijgt een mooi kleurtje.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: lintpasta met rode spitskool, kabeljauw in een kaassausje te bereiden

  1. Kook de rode spitskool in slierten gesneden in ruim water +/- 10 min, giet af. Vang het vocht op in een ketel en breng opnieuw aan de kook, kook hier de pasta in gaar. De kool even opbakken in een beetje boter en kruiden met peper, zout en muskaatnoot. Verdeel de kabeljauw in gelijke stukken kruiden met peper en zout en beetgaar steamen. Boursin samen met de melk goed opwarmen indien nodig een beetje bijbinden.Spitskool onder de pasta mengen verdeel deze in borden de kabeljauw en saus erover presenteren. Werk af met kaas naar keuze en dille.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Even naar de foto gaan en op de pijltjes klikken ;-) hier in Belgie in elke supermarkt te verkrijgen. Fijn weekend groetjes Hilde
bart v d  schoot

bart v d schoot zegt:
lijkt me heel lekker maar waar haal ik rode spits kool ? nog nooit van gehoord of gezien groetjes