KookJij

Papilotte van Noorse skrei

Een heerlijk papilotte van noorse skrei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papilotte van Noorse skrei te bereiden

Sjalotjes fijn snijden.
Porei in ringen snijden.
Doe de Noorse skreifilet in folie kruid goed af en voeg de groenten toe een beetje olijfolie en de boursin vouw toe.
Gedurende 20 tal min bakken in voorverwarmde oven op 180 °C.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Dit werd geserveerd met opgebakken aardappelen en een frisse salade.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Patrick

Patrick zegt:
Wie is er met de Boursin cuisine met kruiden aan de haal???