KookJij

Recept voor Papilotte van Noorse skrei

Een heerlijk papilotte van noorse skrei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Sjalotjes fijn snijden.
Porei in ringen snijden.
Doe de Noorse skreifilet in folie kruid goed af en voeg de groenten toe een beetje olijfolie en de boursin vouw toe.
Gedurende 20 tal min bakken in voorverwarmde oven op 180 °C.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Dit werd geserveerd met opgebakken aardappelen en een frisse salade.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Patrick, even een nadenkertje wat zou je met de kaas kunnen doen, even de foto vergroten en dan zie je het resultaat. Heb het recept aangepast, dank je voor de opmerking :)Groetjes van ons 3tjes:);):p
Patrick

Patrick zegt:
Wie is er met de Boursin cuisine met kruiden aan de haal???