Klik op foto om te vergroten.
Dit werd geserveerd met opgebakken aardappelen en een frisse salade.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011. 
Klik op foto om te vergroten.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Papilotte van Noorse skrei
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Papilotte van Noorse skrei
Een heerlijk papilotte van noorse skrei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Papilotte van Noorse skrei te bereiden
   Sjalotjes fijn snijden.
Porei in ringen snijden.
Doe de Noorse skreifilet in folie kruid goed af en voeg de groenten toe een beetje olijfolie en de boursin vouw toe.
Gedurende 20 tal min bakken in voorverwarmde oven op 180 °C.
										Porei in ringen snijden.
Doe de Noorse skreifilet in folie kruid goed af en voeg de groenten toe een beetje olijfolie en de boursin vouw toe.
Gedurende 20 tal min bakken in voorverwarmde oven op 180 °C.
 
                    





 
					

Patrick zegt: