Recept
« Terug naar recepten
					
						Pangasiusfilet met kruidenkorstje 
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pangasiusfilet met kruidenkorstje
Een heerlijk pangasiusfilet met kruidenkorstje  recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Karin Snoep
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									234 kCal energie
27 Gram eiwit
11 Gram vet
7 Gram koolhydraten
								27 Gram eiwit
11 Gram vet
7 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pangasiusfilet met kruidenkorstje te bereiden
  Verwarm de oven op 200°C. Meng de tomatenpuree met de olijfolie, de sjalot en de knoflook. Kruid dit met de oregano, basilicum, peper en zout. Voeg 2 eetlepels paneermeel toe.
Leg de visfilets in een ingevette ovenschaal en bestrijk ze met het kruidenmengsel. Strooi er de geraspte kaas en 2 eetlepels paneermeel over.
Zet de ovenschaal in de warme oven en bak de vis in ongeveer een kwartier gaar, zet hem dan nog even onder de grill (niet noodzakelijk) voor een extra krokant korstje.
									Leg de visfilets in een ingevette ovenschaal en bestrijk ze met het kruidenmengsel. Strooi er de geraspte kaas en 2 eetlepels paneermeel over.
Zet de ovenschaal in de warme oven en bak de vis in ongeveer een kwartier gaar, zet hem dan nog even onder de grill (niet noodzakelijk) voor een extra krokant korstje.
                    
Florry zegt:
Ben heel benieuwd lijkt me heerlijk ga het zeker uitproberen:p