Recept
« Terug naar recepten
					
						Paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen
Een heerlijk paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									3 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									tijd voor vis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Paëlla met kabeljauw, gamba's en mosselen te bereiden
  Spoel de kabeljauwfilet af onder de koude kraan en dep hem droog. 
Snijd de kabeljauwfilet in stukken van ca. 4 cm.
Snijd de paprika in zeer smalle ringen. Verhit de olie en bak hierin de paprikaringen en de olijven 5 minuten op een laag vuur.
Voeg 4 dl water, de paëlla rijst en de kruidenmix uit het pak toe en breng het geheel al roerende aan de kook.
Roer de groentenmix erdoor, leg het deksel op de pan en laat de paëlla eerst 10 minuten zachtjes koken.
Voeg de mosselen toe en kook ze 5 minuten mee.
Voeg dan de stukken kabeljauw en de gamba's toe en laat de paëlla nog 5 minuten pruttelen.
Leg de partjes citroen op de paëlla.
 
 
   
Zoek in de database met 408 visrecepten.
 
Vissoort Botervis Dorade Forel Gamba Griet Haring Heek Hollandse garnaal Kabeljauw Kokkel Koolvis Krab Makreel Meerval Mossel Nijlbaars Noordzeegarnaal Noorse kreeft Oester Paling Pangasius Pijlinktvis Red snapper Rode poon Roodbaars Sardine Schelvis Schol Sint Jacobsschelp Snoekbaars Tarbot Tilapia Tong Tongschar Tonijn Tonijn (in blik) Wijting Zalm Zalm (in blik) Zeebaars Zeeduivel Zeewolf Zwaardvis
 
Soort gerecht barbecuegerecht diversen/overige lunchgerecht voorgerecht hoofdgerecht
 
Uitgebreid zoeken
 
 
 
   
									Snijd de kabeljauwfilet in stukken van ca. 4 cm.
Snijd de paprika in zeer smalle ringen. Verhit de olie en bak hierin de paprikaringen en de olijven 5 minuten op een laag vuur.
Voeg 4 dl water, de paëlla rijst en de kruidenmix uit het pak toe en breng het geheel al roerende aan de kook.
Roer de groentenmix erdoor, leg het deksel op de pan en laat de paëlla eerst 10 minuten zachtjes koken.
Voeg de mosselen toe en kook ze 5 minuten mee.
Voeg dan de stukken kabeljauw en de gamba's toe en laat de paëlla nog 5 minuten pruttelen.
Leg de partjes citroen op de paëlla.
Zoek in de database met 408 visrecepten.
Vissoort Botervis Dorade Forel Gamba Griet Haring Heek Hollandse garnaal Kabeljauw Kokkel Koolvis Krab Makreel Meerval Mossel Nijlbaars Noordzeegarnaal Noorse kreeft Oester Paling Pangasius Pijlinktvis Red snapper Rode poon Roodbaars Sardine Schelvis Schol Sint Jacobsschelp Snoekbaars Tarbot Tilapia Tong Tongschar Tonijn Tonijn (in blik) Wijting Zalm Zalm (in blik) Zeebaars Zeeduivel Zeewolf Zwaardvis
Soort gerecht barbecuegerecht diversen/overige lunchgerecht voorgerecht hoofdgerecht
Uitgebreid zoeken
 
                    





 
					
hennie zegt: