Recept
« Terug naar recepten
					
						Oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet
Een heerlijk oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Yvonne R
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Rijst
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											9
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Indonesie
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Oosterse risotto met spinazie en gerookte kipfilet te bereiden
Verhit de olie in een ruime pan met dikke bodem en bak de rijstkorrels met de currypasta al omscheppend tot ze glanzen
- Voeg de 2 bouillonblokjes en 800 mL water toe en kook de rijst in ca. 12 minuten zachtjes gaar. Roer de rijst regelmatig door.
- Laat ondertussen in een andere (hapjes)pan de spinazie slinken, en giet het vocht af.
- Snij de gerookte kipfilet in dunne reepjes.
- Voeg de spinazie en de reepjes gerookte kipfilet toe aan de pan met de rijst.
- Schep dit allemaal goed door elkaar en laat het goed warm worden.
- Lekker met salade van witlof en geraspte wortel.
									- Voeg de 2 bouillonblokjes en 800 mL water toe en kook de rijst in ca. 12 minuten zachtjes gaar. Roer de rijst regelmatig door.
- Laat ondertussen in een andere (hapjes)pan de spinazie slinken, en giet het vocht af.
- Snij de gerookte kipfilet in dunne reepjes.
- Voeg de spinazie en de reepjes gerookte kipfilet toe aan de pan met de rijst.
- Schep dit allemaal goed door elkaar en laat het goed warm worden.
- Lekker met salade van witlof en geraspte wortel.
 
                    





 
					
rozenmeisje zegt: