KookJij

Mosterd

Een heerlijk mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: frans kookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosterd te bereiden

Maak de bovenstaande ingrediënten fijn, met uitzondering van de mosterdzaden. Bedek dit mengsel met de witte wijnazijn en laat 20 dagen in een afgesloten pot staan. Na 20 dagen het mengsel in een vijzel fijnstampen. Het mosterdzaad toevoegen en zoveel witte azijn erbij tot je een dikke vloeibare brij krijgt. Op het laatst zout naar smaak toevoegen en een flinke scheut olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst