KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Mosselen apart geserveerd

Een bordje heerlijk gevuld met pasta, groenten en mosselen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Mosselen ontdoen van baard en deze meerdere malen wassen. Neem een kookpot vul deze met 1 grof gesneden sjaot, een teentje look een stuk groen van de porei kruiden met peper, zeezout en dille voeg de mosslen toe en wijn. Bereid de mosselen zoals je altijd doet. Champignons in vier snijden, wit van porei in sliertjes snijden, sjalot grof snijden, broccoli in roosjes verdelen de wortel in staafjes snijden. Deze groenten opwokken en evenzeer kruiden in olijfolie. Voor de saus: maak een roux van de bloem, boter en een deel van het vocht van de mosselen, roer er de zeer fijne roosjes broccoli onder. Tros-tomaatjes onder de grill. Verwijder de mosselen uit de schelp ( hou een 20 tal mosselen in schelp aan de kant voor afgarnering ) De mosselen evenzeer de groenten en saus onder de pasta mengen, serveer deze op bord met de trostomaatjes en mosselen in schelp.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst