Recept
« Terug naar recepten
					
						Monchou taart
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Monchou taart
Een heerlijk monchou taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Carmen Giskes
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									12/16 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Monchou taart te bereiden
 Koekjes fijn maken. 
Boter zacht smelten en door de kruimels doen.
De bodem van de springvorm bekleden met bakpapier en de zijkanten licht in vetten.
Koekkruimels er in aan drukken met een lepel.
Slagroom kloppen, monchou er door en de klopvast.
De bananen in plakjes er op, dan de vulling. Ruim een uur in de koelkast laten op stijven dan de vlaaivulling
en wat vers fruit of pot uitgelekte kersen er op. Lychee is ook lekker maar dan halveren.
									Boter zacht smelten en door de kruimels doen.
De bodem van de springvorm bekleden met bakpapier en de zijkanten licht in vetten.
Koekkruimels er in aan drukken met een lepel.
Slagroom kloppen, monchou er door en de klopvast.
De bananen in plakjes er op, dan de vulling. Ruim een uur in de koelkast laten op stijven dan de vlaaivulling
en wat vers fruit of pot uitgelekte kersen er op. Lychee is ook lekker maar dan halveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Je kunt dit even zelf aanpassen in de bereiding. Klik op het computericoontje, naast het sterretje, in het vak waar de 'receptnaam' staat en dan kom je in het bewerkscherm. Je dient wel ingelogd te zijn.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
                    
e.roelofsen zegt: