Recept
« Terug naar recepten
					
						Mini quiches met zeevruchten 
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mini quiches met zeevruchten
Een heerlijk mini quiches met zeevruchten  recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Frankrijk
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									tijd voor vis
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mini quiches met zeevruchten te bereiden
VERWARM DE OVEN VOOR OP 180 GRADEN
Bereidingswijze
Taartvormpjes invetten. 4 Plakken bladerdeeg op elkaar leggen, elk vel bestrijken met gesmolten boer. Het deeg doormidden snijden, elke helft in bier, vierkanten snijden. Herhalen met de overgebleven vellen bladerdeeg en de rest van de boter. Elk flanvormpje bekleden met vier vierkantjes deeg die haaks op elkaar zijn gelegd. Bestrijken met de rest van de gesmolten boer. Garnalen en mosselen over de beklede vormpjes verdelen. Eieren, slagroom, melk, sjalotjes, kaas en bloem door elkaar roeren. Over de zeevruchten gieten, bestrooien met citroentijm en 30 minuten bakken, tot de quiches goudbruin en stevig zijn. 5 minuten in de vormpjes laten rusten. Heet serveren met stokbrood
									Bereidingswijze
Taartvormpjes invetten. 4 Plakken bladerdeeg op elkaar leggen, elk vel bestrijken met gesmolten boer. Het deeg doormidden snijden, elke helft in bier, vierkanten snijden. Herhalen met de overgebleven vellen bladerdeeg en de rest van de boter. Elk flanvormpje bekleden met vier vierkantjes deeg die haaks op elkaar zijn gelegd. Bestrijken met de rest van de gesmolten boer. Garnalen en mosselen over de beklede vormpjes verdelen. Eieren, slagroom, melk, sjalotjes, kaas en bloem door elkaar roeren. Over de zeevruchten gieten, bestrooien met citroentijm en 30 minuten bakken, tot de quiches goudbruin en stevig zijn. 5 minuten in de vormpjes laten rusten. Heet serveren met stokbrood
 
                    





 
					