KookJij

Recept voor Mini-groentenhapjes

Een heerlijk mini-groentenhapjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Zet de zoete pepers en de pompoentjes op een grote schaal. Garneer de pompoentjes met de broccolicress. Bak de cervelaat in een droge koekenpan krokant uit en verkruimel de plakjes grof. Garneer de zoete pepers met de krokante cervelaat. Snijd een kapje van de tomaten en hol ze voorzichtig uit met een theelepel; bewaar het kapje. Snijd eventueel een dun plakje van de onderkant zodat de tomaten blijven staan. Meng de garnalen met 2 el mayonaise, het citroensap, de dille en peper en zout naar smaak. Vul de tomaten met de garnalensalade en zet de kapjes er schuin op. Zet de gevulde tomaten op een schaal. Kook de krieltjes in ± 5 min. gaar, giet ze af en laat ze afkoelen. Halveer de krieltjes en meng met de rest van de mayonaise, de augurk, de sjalot en de peterselie. Breng de krieltjessalade op smaak met
peper en zout en schep in het midden van elke plak ham een beetje salade. Rol de ham op en leg de rolletjes op een schaal.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst