KookJij

Minestrone

Een heerlijk minestrone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Minestrone te bereiden

De ui in ringen snijden en de knoflook fijn snijden. Stoof de ui en de look aan in de olijfolie.
De prei in ringen, de wortels in plakjes en de selder in boogjes erbij doen. Roerbak ze 1 min. Schenk er de warme kippenbouillon bij, voeg de gepelde tomaten in stukjes en het kruidentuiltje erbij.
Dek af en laat 10 min zacht koken. Doe er de witte bonen en de pasta bij. Laat verder koken tot de pasta gaar is. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met gehakte peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst