KookJij

Recept voor Masala met gestoofd rundvlees

Een heerlijk masala met gestoofd rundvlees recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 360 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: www.mijnreceptenboek.nl recept van gdamwijk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Voorbereiden: Snijd het vlees in grote dobbelstenen en bestrooi deze met zout. Leg het vlees in een grote kom. Rasp de gepelde ui. Hak de ontvelde knoflooktenen in kleine stukjes. Doe ui, knoflook, citroensap, yoghurt en garam massala bij het vlees en schep alles goed door elkaar. Laat het vlees minstens 3 uur afgedekt met folie op een koele plaats marineren. Bereiden: Schep het vlees uit de marinade. Verhit de olie en boter in een braadpan. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten aan. Voeg de bouillon toe, temper de hittebron en laat het vlees minstens 3 uur zachtjes stoven. Rooster de geschaafde amandelen in enkele druppels olie lichtbruin. Schep de amandelen uit de pan in een kom. Verdeel het vlees en de saus over de borden en bestrooi met de amandelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jvandenoever

jvandenoever zegt:
ja klopt, en daarna alles in de pan,het ziet er niet uit ,want het bakt eigenlijk niet aan maar is net of het kookt.je doet daarna de bouillion erbij en gewoon een paar uur op laten staan.:)soms moet je hem iets inkoken p het einde
liesbeth

liesbeth zegt:
begrijp ik het goed?
de joghurt-marinade gebruik je verder niet?