Recept
« Terug naar recepten
					
						Masala met gestoofd rundvlees 
						PT360M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Masala met gestoofd rundvlees
Een heerlijk masala met gestoofd rundvlees  recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jaap van den Oever
								
																
									Bereidingstijd:
									 360 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									www.mijnreceptenboek.nl recept van gdamwijk
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Masala met gestoofd rundvlees te bereiden
   Voorbereiden: Snijd het vlees in grote dobbelstenen en bestrooi deze met zout. Leg het vlees in een grote kom. Rasp de gepelde ui. Hak de ontvelde knoflooktenen in kleine stukjes. Doe ui, knoflook, citroensap, yoghurt en garam massala bij het vlees en schep alles goed door elkaar. Laat het vlees minstens 3 uur afgedekt met folie op een koele plaats marineren. Bereiden: Schep het vlees uit de marinade. Verhit de olie en boter in een braadpan. Voeg het vlees toe en bak het aan alle kanten aan. Voeg de bouillon toe, temper de hittebron en laat het vlees minstens 3 uur zachtjes stoven. Rooster de geschaafde amandelen in enkele druppels olie lichtbruin. Schep de amandelen uit de pan in een kom. Verdeel het vlees en de saus over de borden en bestrooi met de amandelen.   
									
                    
jvandenoever zegt: