KookJij

Mango en mangomousse

Een heerlijk mango en mangomousse recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mango en mangomousse te bereiden

Voorbereiden:
Schil de mango's. Snijd het vruchtvlees van de pitten. Pureer het vruchtvlees van 2 mango's met behulp van een keukenmachine.
Voeg het citroensap en 2 eetl poedersuiker toe. Besprenkel de rest van de mangostukjes met kirsch en 1 eetl poedersuiker. Klop de slagroom stijf. Snijd de geschilde kiwi in 4 plakjes.

Bereiden:
Schep driekwart van de slagroom door de mangopuree. Schep op de bodem van 4 hoge glazen de helft van de stukjes mango.
Verdeel de mangomousse over de glazen. Garneer met mangostukjes, een toefje slagroom en een kiwiplakje dat in de slagroom wordt gestoken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst