Recept
« Terug naar recepten
					
						Lasagne met kabeljauw en olijventapenade
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lasagne met kabeljauw en olijventapenade
Een heerlijk lasagne met kabeljauw en olijventapenade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									zesta.be
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lasagne met kabeljauw en olijventapenade te bereiden
Verwarm de oven voor op de grillstand. Breng lichtgezouten water aan de kook. Leg de lasagnevellen 4 minuten in het kokende water. Laat uitlekken.
Snijd de kabeljauw in 8 of 16 plakken. Stoom ze in 5 tot 6 minuten gaar.
Leg een laag lasagnevellen in een ovenschaal en bestrijk die met tomatensaus. Leg de vis erop en besmeer hem met een laagje tapenade.
Bedek met een laag lasagnevellen. Bestrooi met peper en geraspte Parmezaanse kaas.
Zet de schaal nog even onder de grill. Besprenkel de lasagne met olijfolie en dien op.
                    