KookJij

Lamskoteletten Beauanière

Een heerlijk lamskoteletten beauaniã¨re recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamskoteletten Beauanière te bereiden

De lamskoteletjes inwrijven met peper,zout,wat tijm,rozemarijn en wat uitgeperste knoflook.De koteletjes 3 min.aan beide kanten in wat boter bruin bakken en warm houden.Nu de 2 lamsniertjes 3 min.in kokend water ondergedomeld houden en dan afspoelen onder koud water.Snijd de niertjes in plakjes van 1 cm.dik en snij de plakjes in blokjes van 1 cm.Snij ook de champignons in plakjes.Verhit in een koekepan de boter.Bak eerst de niertjes 5 min. en bak dan de champignins nog een paar min.mee.Blus dit af met de madeira.Laat het vocht inkoken tot het vrijwel verdampt is.Verdeel dit over de koteletjes en dien ze op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst