KookJij

Laagjespudding

Een heerlijk laagjespudding recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Toetjes
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Laagjespudding te bereiden

1. Doe de melk in een kookpan maar hou een kopje melk apart. Breng de melk met de suiker aan de kook. Los de vanillepudding op in het kopje melk. Haal de melk van het vuur en roer er de opgeloste pudding door.
2. Giet de helft van de pudding in een aparte schaal en bedek met plasticfolie zodat er geen vel op komt. Roer 100g chocoladeschilfers door de andere helft. Bedek de chocoladepudding ook met plasticfolie.
3. Laat de pudding wat afkoelen en giet dan afwisselend chocolade- en vanillepudding in hoge glazen. Werk af met chocoladeschilfers.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sweety

sweety zegt:
OMG its delicious
hows make this :p
Laila

Laila zegt:
Lekker!!
franeke

franeke zegt:
hmmmmmmmm...lekker:);)
johanne

johanne zegt:
Ik ga het maken hoor:D:D:D
Armina

Armina zegt:
ziet er erg lekker uit. :)
kim

kim zegt:
de kids vonden het super lekker:p:D:D:p