KookJij

Kruisbessenchutney

Een heerlijk kruisbessenchutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruisbessenchutney te bereiden

Maak de kruisbessen schoon en was ze goed. Schil de uien en snijd ze fijn, doe dit met de andere ingrediënten in een pan en laat het zachtjes aan de kook komen. Stamp met een purreestamper de vruchten stuk zodat het sap zich goed met de kruiden mengt.

Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)

Deze chutney is lekker bij kaas en vlees ,ook lekker op een boterham met kaas of vlees

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tonnie van Lennep

Tonnie van Lennep zegt:
Kun je er courgette in verwerken en in plaats van azijn bier gebruiken of gaat het dan schiften?