Recept
« Terug naar recepten
					
						Kruisbessenchutney
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kruisbessenchutney
Een heerlijk kruisbessenchutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Doriet Janssen
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									nvt personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Hapjes - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kruisbessenchutney te bereiden
 Maak de kruisbessen schoon en was ze goed. Schil de uien en snijd ze fijn, doe dit met de andere ingrediënten in een pan en laat het zachtjes aan de kook komen. Stamp met een purreestamper de vruchten stuk zodat het sap zich goed met de kruiden mengt.
										Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Deze chutney is lekker bij kaas en vlees ,ook lekker op een boterham met kaas of vlees
									 
                    





 
					
Tonnie van Lennep zegt: