KookJij

krokantjes met ananas en citroenmascarpone met framboos

Een heerlijk krokantjes met ananas en citroenmascarpone met framboos recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Nagerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe krokantjes met ananas en citroenmascarpone met framboos te bereiden

snij de brickvellen in punten en bak ze in een pan met een scheutje olie tot de koekjes krokant zijn.
laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi onmiddelijk met fijne suiker.
roer de lemoncurd en de suiker onder de mascarpone en zet koel weg.
schil de ananas en snij in kleine blokjes.
bak de ananas in een klontje boter met fijne suiker.
laat uitlekken en afkoelen in een vergiet.
snij de muntblaadjes in fijne reepjes.
maak op een mooi bord enkele torentjes met de krokantjes.
leg een 1/2 lepel mascorponecréme op het bord en daarop een koekje.
leg hierop een lepel créme en een lepel ananas daarop terug een koekje, eventueel herhalen.
lepel er enkele lepels frambozencoulis rond en werk af met bloemsuiker en enkele reepjes munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst