KookJij

Krabsla, Tropicanasaus met room en madraskerrie

Een heerlijk krabsla, tropicanasaus met room en madraskerrie recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Brazilie
Keuken: Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krabsla, Tropicanasaus met room en madraskerrie te bereiden

Snijd de ananas in blokjes en de limoen in heel kleine blokjes. Hak de munt heel fijn.
Meng alle ingrediënten voor de saus koud.
Schik de salade in glazen. Leg het verkruimelde krabvlees in een koepeltje op de sla. Schik de ananasblokjes en limoen rond de krab. Bestrooi met de fijngehakte munt en besprenkel met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst