KookJij

Knolselderijrondjes

Een heerlijk knolselderijrondjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knolselderijrondjes te bereiden

Schil de knolselderij en snij in plakjes van ongeveer 1 cm dik. Snij vervolgens uit elk knolselderijplakje een cirkel met een diameter van zes tot acht cm. Stoom de knolselderijrondjes gaar in vier tot vijf minuten. Snipper de ui. Verwarm de olijfolie en fruit de ui met de tijm. Snipper de salieblaadjes in een ruime kom. Voeg hierbij de notenolie, het citroensap, de ui, walnoten en kaas. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met peper. Olie een bakplaat in en leg de rondjes hierop. Leg op elk knolselderijplakje een hoeveelheid van het kruidige mengsel. Laat de plakjes goudbruin gratineren in een voorverwarmde oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst