KookJij

Knoflookstokbrood

Een heerlijk knoflookstokbrood recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: To Food with Love
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookstokbrood te bereiden

- Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd het brood in, in 1 cm-dikke plakken. Dus niet volledig doorsnijden.
- Mix de boter met de olijfolie, knoflook en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
- Smeer het botermengsel met een mes tussen de insnijdingen van het brood. Verpak elk brood in aluminiumfolie.
- Bak 10-12 minuten in de oven.
- Serveer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

grietje56

grietje56 zegt:
Yep, Duidelijk ;)
Layla

Layla zegt:
Alleen moet je bij afbakstokbrood wel de bovenkant van het aluminiumfolie open laten, zodat het brood goudbruin kan bakken.
Layla

Layla zegt:
Het kan allebei: Voorgebakken stokbrood moet je meestal 6-8 minuten afbakken in deoven, dus het gaat tegelijk :)
grietje56

grietje56 zegt:
Is dit recept met kant en klare baguettes/stokbrood of brood dat voorgebakken is? Lijkt me wel érg lekker als 'breekbrood';)