KookJij

Knoflookkarbonades met zilveruitjes

Een heerlijk knoflookkarbonades met zilveruitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: De kookencyclopedie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookkarbonades met zilveruitjes te bereiden

Knoflook persen en de karbonades insmeren aan beide kanten met de knoflook en 30 min. afgedekt in laten trekken.
Met peper, zout en paprika bestrooien.
Boter of margarine in de pan verhitten, de karbonades met de zilveruitjes toevoegen en ±10 min. bakken(tijdens het bakken een paar keer omdraaien).
Karbonades uit de pan halen en onder de aluminiumfolie warmhouden,
Het braadvocht met de wijn (alcohol verdampt) of water losmaken, de crème fraîche erdoor roeren, laten inkoken en op smaak brengen met peper, zout en paprika, over de karbonades gieten.

Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)

Ik heb dit geseverveerd met een onder de grill gegratineerde aardappelpuree en sperziebonen met 1 in kleingesneden bosui en uitgebakken spekjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst