KookJij

Kalfsgebraad in citroenmarinade

Een heerlijk kalfsgebraad in citroenmarinade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsgebraad in citroenmarinade te bereiden

Vermeng in een diepe braadpan de olijfolie, het citroensap en het water. Kruid het kalfsgebraad met peper en zout. Leg het vlees in de marinade. Breng op een zacht vuur aan de kook. Dek af en laat zowat een uurtje sudderen, of tot het vlees gaar is. Voeg af en toe indien nodig een scheutje water bij. Laat het vlees 15 min. afkoelen in het stoofvocht. Snij het in plakken. Leg het weer in de saus en laat nog op z'n minst 2 uur afkoelen.
Werk af met plukjes citroenmelisse.
Lekker met een salade en stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst