KookJij

Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta

Een heerlijk kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta te bereiden

Kook de pasta gaar in ruim kokend water met het Knorr bouillonketeltje kip.
Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou apart.
Giet in dezelfde pan een scheutje olijfolie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer en binden met olijfolie
De pasta afgieten en door de pesto mengen.
Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje. Werk af met de gestoofde look met lente-uitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst