Voor een magere variatie frietsaus of slasaus.
Magere kaas.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade
Een heerlijk kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									ineke witte
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kabeljauw met kerriepanade en wortelsalade te bereiden
  Diepvriesvis goed ontdooien.
Aardappelen schillen en koken, puree van maken, mengen met kruidenmix.
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Citroen uit persen. Vis bestrooien met peper en zout.
In ovenschaal doen: vis, citroensap en 2 el. water.
In keukenmachine doen: brood (zonder korst, in kleine stukjes), kaas, ei en kerriepoeder, dit pureren tot een glad mengsel, vis er mee bestrijken. In de oven ca. 15 min. gaar laten worden.
Mayonaise, yoghurt en gemberpoeder mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Wortel raspen en door de saus mengen.
Vis met wortelsalade en puree serveren.
										Aardappelen schillen en koken, puree van maken, mengen met kruidenmix.
Oven voorverwarmen op 200 gr.
Citroen uit persen. Vis bestrooien met peper en zout.
In ovenschaal doen: vis, citroensap en 2 el. water.
In keukenmachine doen: brood (zonder korst, in kleine stukjes), kaas, ei en kerriepoeder, dit pureren tot een glad mengsel, vis er mee bestrijken. In de oven ca. 15 min. gaar laten worden.
Mayonaise, yoghurt en gemberpoeder mengen. Op smaak brengen met peper en zout. Wortel raspen en door de saus mengen.
Vis met wortelsalade en puree serveren.
 
                    




 
					