KookJij

Kabeljauw in papillotte

Een heerlijk kabeljauw in papillotte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in papillotte te bereiden

Kruid de visfilets met peper, bestrijk aluminiumfolie met olie, leg op elk stuk een plak ham, daarop fijngesneden champignons, vis, tomatenblokjes en fijngesneden sjalot. Kruid met peper en sluit de papillotte. Zet deze in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 20 minuten en dien op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Vervang kabeljauwfilet door zalm of andere witte visfilets.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst