KookJij

Kabeljauw in bierbeslag

Een heerlijk kabeljauw in bierbeslag recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Jamaica
Keuken: Caraibische
Bron: Eattheolympics.com
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw in bierbeslag te bereiden

Vul een pan met olie tot ongeveer een 1/2 cm diep.
Bestrijk de vis met het limoensap.
Mix de bloem met zout en peper in een kom, voeg geleidelijk het bier toe terwijl je klopt, tot een glad beslag.
Doe de extra bloem op een bord. Haal elk stuk vis door de bloem en doop daarna in het beslag, zorg steeds dat alle kanten bedekt zijn.
Frituur de vis ongeveer 7 a 8 minuten, eenmaal keren, tot goudbruin. Laat even uitlekken op keukenpapier.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Layla

Layla zegt:
Oeps, woordje vergeten! Het is 1/2 cm diep. Wat twee letters al niet voor een verschil maken! Meteen veranderd :)
Anna

Anna zegt:
Een halve wat?? cm??
'Vul een pan met olie tot ongeveer een 1/2 diep.'