KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Kaasfondue met ham en pesto

Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Broccoli in stukjes snijden, ca. 3 minuten in bodempje water koken en in vergiet afspoelen met koud water. Ham in reepjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem wijn tegen de kook aan brengen. Kaas in kleine blokjes snijden, in gedeelten toevoegen en op matig vuur al roerende verwarmen tot kaas gesmolten is. Pesto en ham erdoor roeren en fondue op smaak brengen met peper. Brood in blokjes snijden.

Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Lambert

zegt:
wat kun je er nog meer mee fonduen.