Recept
« Terug naar recepten
					
						Italiaanse tomatenroomsoep
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Italiaanse tomatenroomsoep
Een heerlijk italiaanse tomatenroomsoep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Esther Coremans
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											13
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Italiaanse tomatenroomsoep te bereiden
Doe eigenlijk alles in de pan (op de bouillonblokjes na)
verwarm alles en met de staafmixer fijnmalen.
als de soep warm is nog 4 bouillonblokjes erdoor doen,
op laag vuur zetten en af en toe roeren,totdat de
bouillonblokjes zijn gesmolten.
									verwarm alles en met de staafmixer fijnmalen.
als de soep warm is nog 4 bouillonblokjes erdoor doen,
op laag vuur zetten en af en toe roeren,totdat de
bouillonblokjes zijn gesmolten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									lotte1 zegt:
 
                    





 
					 
									 
									
boursin zegt: