KookJij

Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en zwarte olijven

Eenvoudig, snel visgerecht uit de oven op smaak gebracht met kruiden, tomaat, ui , crème fraîche ,olijven en kaas.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en zwarte olijven te bereiden

  1. Kwast 1 of 2 eenpersoons ovenschaaltjes dun in met olie.
  2. Leg er de stukken vis in en bestrooi dun met peper en zout.
  3. Beleg de vis met plakken tomaat en strooi er de uiringen overheen.
  4. Verdeel er de demi crème fraîche over en breng op smaak met de Italiaanse kruiden , peper en zout.
  5. Verdeel er de olijven over en bestrooi met de geraspte kaas.
  6. Zet 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Heel lekker met knapperige tuinerwtjes en gebakken mini krieltjes met een klodder mayonaise.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst