Recept
« Terug naar recepten
					
						Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en   zwarte olijven
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en zwarte olijven
Eenvoudig, snel visgerecht uit de oven op smaak gebracht met kruiden, tomaat, ui , crème fraîche ,olijven en kaas.
            
            
					
									Recept van:
									Lidy Berkx
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Italiaanse kabeljauw ovenschotel met tomaat en zwarte olijven te bereiden
- Kwast 1 of 2 eenpersoons ovenschaaltjes dun in met olie.
 - Leg er de stukken vis in en bestrooi dun met peper en zout.
 - Beleg de vis met plakken tomaat en strooi er de uiringen overheen.
 - Verdeel er de demi crème fraîche over en breng op smaak met de Italiaanse kruiden , peper en zout.
 - Verdeel er de olijven over en bestrooi met de geraspte kaas.
 - Zet 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
 
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Heel lekker met knapperige tuinerwtjes en gebakken mini krieltjes met een klodder mayonaise.
									
                    